Foto in video produkcija

Edit Content
SMO

KDO

Smo ekipa pripovedovalecev zgodb s pomočjo slik in videa iz Slovenije.

NINO VERDNIK

Odraščal sem v Slovenski Bistrici, s fotografijo pa me je še kot otroka okužil dedek, ki je bil ljubiteljski fotograf. S fotografijo sem se začel resno ukvarjati leta 2001, potem ko sem ugotovil, da bi si lahko kruh služil z delom, ki ga imam resnično rad. Dobil sem priložnost za sodelovanje z oglaševalskimi agencijami in medijskimi hišami, kmalu pa sem začel pridobivati svoje naročnike. Vedno se trudim, da bi bil čim boljši, zato se nenehno učim in k obstoječim znanjem dodajam nova — ustvarjam podobe na različnih področjih, fotografiram portrete, hrano, dogodke in izdelke, zadnjih nekaj let pa tudi ustvarjam video. Pri večjih projektih pripeljem s sabo tudi druge nadarjene fotografe, pisce, oblikovalce, režiserje in montažerje. Živim s partnerko in dvema hčerkama, kadar ne fotografiram in snemam, pa rad streljam in surfam. Če bi radi povedali zgodbo s pomočjo slik, me pokličite ali mi pišite.

Nekaj referenc:

Forbes, Time, Discovery Networks, HGTV, Tesla Motors, Bernhardt Design, FedEx, CNN, CNBC, Bloomberg Businessweek, American Express, Pace Communications

Naj projekti leta

2017.

Slovenska turistična organizacija

2018.

Terme Tuhelj

2019.

FRODDO

2021.

Rockabelly

2022.

Sportina

Naše storitve

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke